קינוח קיפודי שוקולד עם בייגלה | השף הלבן

קאפקייקס קיפודי שוקולד ובייגלה

חובבי השילוב הממכר של מתוק עם מלוח המאפינס האלה בול בשבילכם! מאפינס (שמערבבים ואופים) רכים ושוקולדיים עם ציפוי מתוק-מלוח, קרמי-פריך

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קיפודי שוקולד עם בייגלה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 12:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס. ממיסים בקערה שוקולד וחמאה לקרם אחיד. מוסיפים סוכר ווניל ומערבבים. מוסיפים ביצים וטורפים. מוסיפים חלב, קקאו ומלח וטורפים. מוסיפים קמח וטורפים לעסה אחידה ולא יותר (נמנעים מערבוב יתר).

  • 02.

    יוצקים את העיסה לתבנית ואופים כ-20 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא ע פירורים לחים. מצננים.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 03.

    טורפים את מרכיבי הקרם ומורחים את המאפינס. נועצים מקלות בייגלה (אפשר לשבור את הקצה), מזלפים שוקולד וריבת חלב ומגישים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.