דייסה עם טופינג פירות ופולי קקאו – מפנקת במיוחד | השף הלבן

דייסה עם טופינג פירות ופולי קקאו

קר בחוץ ובא לכם להתפנק עם הפתעה מתוקה בלי הרבה נקיפות מצפון? לכן על הדייסה המפנקת הזאת בתוספת פירות ופולי קקאו גרוסים מעל. מתכון טעים של אינס ינאי

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
דייסה עם טופינג פירות ופולי קקאו
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 2:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר קטן מניחים משקה סויה , סילאן ,וניל,  קינמון וקוואקר.

  • 02.

    מבשלים תוך כדי ערבוב עד להסמכה ומעבירים לשתי קעריות הגשה.

  • 03.

    מקשטים מעל עם קינמון, פולי קקאו גרוסים, חמוציות ופירות. 

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.