שושני פילאס עם פסטו, מוצרלה ועגבניות שרי
שושני פילאס טעימים, מרשימים וקלים להכנה. הטריק לחיתוך קל, מהיר ואחיד שבעזרתו יוצרים את צורת השושנים הוא חותכן תפוחים! מתכון ששווה להכיר
המרכיבים ל 30 שושנים:
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
02.
פורסים יריעה מחצי גליל של בצק פילאס על נייר אפייה.
-
03.
חותכים את הבצק בעזרת חותכן התפוחים. נועצים אותו לתוך הבצק ובכך חותכים אותו כמו פרח.
-
04.
מניחים במרכז כל פרח כפית פסטו, מוצרלה ועגבניית שרי.
-
05.
מחלקי הבצק שמסביב המרכז יוצרים שושנה על ידי קיפול והצמדה שלהם אחד אחרי השני בחפיפה, כמו רעפים, מסביב. מקפלים מעט את השוליים החוצה ליצירת עלי כותרת.
-
06.
חוזרים על הפעולה עם החצי השני של יריעת הבצק.
-
07.
מניחים בתבנית עם נייר אפייה ואופים 12 דקות או עד להזהבה. מגישים חם!
טיימר מופעל