מתכון שושני פילאס עם פסטו, מוצרלה ועגבניות שרי | השף הלבן

שושני פילאס עם פסטו, מוצרלה ועגבניות שרי

שושני פילאס טעימים, מרשימים וקלים להכנה. הטריק לחיתוך קל, מהיר ואחיד שבעזרתו יוצרים את צורת השושנים הוא חותכן תפוחים! מתכון ששווה להכיר

מאת: אורלי פלאי ברונשטיין
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
https://youtu.be/2Hw9NUTF3f8
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 30 שושנים:

קטגוריה - בדיקה
גודל תבנית: חותכן תפוחים, תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות.

  • 02.

    פורסים יריעה מחצי גליל של בצק פילאס על נייר אפייה.

  • 03.

    חותכים את הבצק בעזרת חותכן התפוחים. נועצים אותו לתוך הבצק ובכך חותכים אותו כמו פרח.

  • 04.

    מניחים במרכז כל פרח כפית פסטו, מוצרלה ועגבניית שרי.

  • 05.

    מחלקי הבצק שמסביב המרכז יוצרים שושנה על ידי קיפול והצמדה שלהם אחד אחרי השני בחפיפה, כמו רעפים, מסביב. מקפלים מעט את השוליים החוצה ליצירת עלי כותרת.

  • 06.

    חוזרים על הפעולה עם החצי השני של יריעת הבצק.

  • 07.

    מניחים בתבנית עם נייר אפייה ואופים 12 דקות או עד להזהבה. מגישים חם!

    טיימר מופעל

    00:12:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.