אצבעות פולנטה עם פרמג'יאנו בחמאת פטריות - יוחננוב | השף הלבן

אצבעות פולנטה עם פרמג'יאנו רג'יאנו בחמאת פטריות

רוצים לגוון את הפולנטה הקלאסית והמסורתית של שבועות? המתכון של רון יוחננוב מתוך חוברת שבועות הופך את הפולנטה לאצבעות קריספיות עם גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
מתכון אצבעות פולנטה עם פרמג'יאנו רג'יאנו בחמאת פטריות
צילום: דן פרץ עיצוב: נורית קריב

המרכיבים ל 30 יחידות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרפדים בנייר אפייה תבנית בגודל 25X25 או בגודל דומה.

  • 02.

    יוצקים לסיר בינוני את החלב והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את קמח התירס ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות, על להבה בינונית, עד שמתקבלת דייסה סמיכה. מוסיפים את פתיתי הפרמג'יאנו רג'יאנו או הטריו, החמאה, המלח והתימין ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 03.

    יוצקים את התערובת לתבנית. מעבירים למקרר ומניחים לצינון לשעה לפחות.

  • 04.

    מחלצים את הפולנטה מהתבנית וחותכים לאצבעות בגודל כ-2X5 ס"מ.

  • 05.

    ההקפצה: ממיסים במחבת רחבה את החמאה. מוסיפים את אצבעות הפולנטה ואת הפטריות ומקפיצים ביחד עד להזהבה. מפזרים מעל את גילופי הגאודה עיזים. מגישים חם.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.