טארט שוקולד פיסטוק מבצק שוקולד לחג השבועות | השף הלבן

טארט שוקולד פיסטוק מבצק שוקולד

אין כמו השילוב בין שוקולד ופיסטוק! קבלו מתכון קל ומהיר לטארט פיסטוק שוקולדי במיוחד – עם שוקולד גם בבצק!

מאת: שרית נובק
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
טארט שוקולד פיסטוק מבצק שוקולד
צילום: שרית נובק עיצוב: שרית נובק

המרכיבים ל גאלט אחד:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות

  • 02.

    מערבבים בקערה פיסטוקים, שקדים, קוקוס ומלח.

  • 03.

    בקערה נפרדת מערבבים סוכר עם ביצים, מוסיפים תמצית וניל, חמאה מומסת ומחית פיסטוק.

  • 04.

    מערבבים יחד את שתי התערובות.

  • 05.

    מרפדים את תבנית הפאי בבצק ומהדקים.

  • 06.

    שופכים את מלית הפיסטוק מעל הבצק.

  • 07.

    מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות, עד שהמלית מתייצבת. מוציאים מהתנור ומצננים מעט.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 08.

    הכנת הגנאש:

  • 09.

    לקערה מכניסים את השוקולד והשמנת המתוקה, מחממים בהדרגה במיקרוגל עד שהשוקולד נמס. מערבבים לתערובת חלקה ואחידה.

  • 10.

    שופכים את הגנאש מעל שכבת הפיסטוק, מפזרים מלמעלה פיסטוקים קצוצים ושומרים בקירור.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.