דיפ בולגרית אפויה
נכון הטרנד של הפסטה עם הפטה האפויה? אז קבלו את המתכון של רון יוחננוב למתבל בולגרית אפויה בתנור שנוצר בהשראת הטרנד הפופולרי
חלבי
סוג מתכון
10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב
עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים ל 4 מנות:
גודל תבנית: תבנית בינונית חסינת חום
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים בתבנית את קוביית הבלוגרית, בוזקים מעליה את התבלינים ושמן הזית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות לכ-10 דקות. הבולגרית צריכה להיות רכה ונימוחה למגע.
טיימר מופעל
-
02.
מועכים את הבולגרית בעזרת מזלג ומגישים חם לצד נשנושים שאוהבים