מתכון לדיפ בולגרית אפויה – הטרנד החדש של המתבלים | השף הלבן

דיפ בולגרית אפויה

נכון הטרנד של הפסטה עם הפטה האפויה? אז קבלו את המתכון של רון יוחננוב למתבל בולגרית אפויה בתנור שנוצר בהשראת הטרנד הפופולרי

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
דיפ בולגרית אפויה
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 4 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: תבנית בינונית חסינת חום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים בתבנית את קוביית הבלוגרית, בוזקים מעליה את התבלינים ושמן הזית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות לכ-10 דקות. הבולגרית צריכה להיות רכה ונימוחה למגע.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 02.

    מועכים את הבולגרית בעזרת מזלג ומגישים חם לצד נשנושים שאוהבים

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.