דיפ תותים, שמנת וגבינת טל העמק | השף הלבן

דיפ תותים, שמנת וגבינת טל העמק

הישר מעמוד הטיקטוק של תנובה: שילוב לא צפוי של תותים ושמנת עם פתיתי גבינת טל העמק! מבטיחים שיחד עם באגט זה השילוב המושלם 

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
https://youtu.be/QPqd_fwhHAs
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל : 3-4 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: תבנית בינונית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפזרים בתבנית את התותים בשכבה אחידה

  • 02.

    מערבבים עם גביעי השמנת בקערה ומורחים בשכבה אחידה מעל שכבת התותים

  • 03.

    מפזרים את פתיתי טל העמק מעל שכבת השמנת

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כ-15 דקות עד שהגבינה מקבלת גוון זהוב ויפה

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 05.

    מגישים עם פרוסות באגט. בתיאבון!

הידעת?

אחד הדברים שהכי קשה לייצר בסעודה עם אורחים הוא אפקט וואוו אמיתי. הכוונה כמובן להגשת מנה שמוציאה מן האורחים קולות פליאה אותנטיים. אם אתם מחפשים רעיון למנה שעשויה לייצר לכם את אפקט הוואו המיוחל, יש לנו מועמד רציני בשבילכם. קבלו את הקינוח שיעשה לכם את חג השבועות! הישר מעמוד הטיקטוק של תנובה: שילוב לא צפוי של תותים ושמנת עם פתיתי גבינת טל העמק! מבטיחים שיחד עם באגט זה השילוב המושלם 

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.