מ'גיק של (MAGIC SHELL) – קערת סמודי בננה-תמר עם מטבע שוקולד
הטרנד ששבר את הטיקטוק בגרסה בריאה (וטעימה) יותר! קערה עם סמודי בננה תמר שמעליו יש מטבע שוקולד ששוברים עם כפית. המתכון הכי מפנק שתכינו בקיץ הקרוב
פרווה
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: דרור עינב
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 2 מנות:
גודל תבנית: קעריות הגשה
הוראות הכנה:
-
01.
בבלנדר טוחנים את לקט הבננה והתמר יחד עם קרם הקוקוס עד לקבלת מרקם קרמי (הדומה לגלידה)
-
02.
מעבירים את הסמודי לקערות, משטחים לגובה אחיד ומקפיאים ל-15 דקות
טיימר מופעל
-
03.
להכנת ציפוי השוקולד: ממיסים את השוקולד והשמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק
-
04.
מוזגים את השוקולד המומס על גבי הסמודי הקפוא בקערות בשכבה אחידה ומקשטים מיד בשקדים, קוקוס ודבדבנים
-
05.
כשמגישים, שוברים בעזרת כפית את שכבת השוקולד
-
06.
בתאבון!