טופו מעושן
מתכון קל, טעים ומשביע לארוחת צהריים מעולה! טופו בסגנון מעושן שאפשר להגיש על אורז, פסטה ואפילו בתוך כריך
פרווה
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: שקמה יעקבי
עיצוב: שקמה יעקבי
המרכיבים ל 2 מנות:
גודל תבנית: מחבת
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב
-
02.
פורסים את הטופו לרצועות רחבות
-
03.
מחממים שמן זית על מחבת נונסטיק ומטגנים את הטופו מ-2 הצדדים עד להשחמה
-
04.
מנמיכים את האש ומוסיפים את הרוטב
-
05.
מערבבים ללא הפסקה עד שכל רצועות הטופו מכוסות ברוטב. מטגנים עד שהרוטב מצטמצם והטופו הופך לקריספי
-
06.
מגישים על אורז או פסטה ואפילו בתוך כריך.
-
07.
בתיאבון!