טופו מעושן - טעים וקל להכנה | השף הלבן

טופו מעושן

מתכון קל, טעים ומשביע לארוחת צהריים מעולה! טופו בסגנון מעושן שאפשר להגיש על אורז, פסטה ואפילו בתוך כריך

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
טופו מעושן
צילום: שקמה יעקבי עיצוב: שקמה יעקבי

המרכיבים ל 2 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: מחבת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב

  • 02.

    פורסים את הטופו לרצועות רחבות

  • 03.

    מחממים שמן זית על מחבת נונסטיק ומטגנים את הטופו מ-2 הצדדים עד להשחמה

  • 04.

    מנמיכים את האש ומוסיפים את הרוטב

  • 05.

    מערבבים ללא הפסקה עד שכל רצועות הטופו מכוסות ברוטב. מטגנים עד שהרוטב מצטמצם והטופו הופך לקריספי

  • 06.

    מגישים על אורז או פסטה ואפילו בתוך כריך.

  • 07.

    בתיאבון!

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.