צ'אי קרמל מלוח עם משקה שיבולת שועל
טרנד הקרמל מלוח כאן כדי להישאר! קבלו מתכון לצ'אי חורפ ומפנק בטעם קרמח מלוח עם משקה שיבולת שועל שיוצרים את שילוב הטעמים המושלם
פרווה
סוג מתכון
10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
https://www.youtube.com/watch?v=jDQcYVBxnhM
צילום: שקמה יעקבי
עיצוב: שקמה יעקבי
המרכיבים ל כוס אחת:
הוראות הכנה:
-
01.
מקשטים כוס הגשה במעט קרמל ומוסיפים תיון צ'אי קרמל מלוח
-
02.
מקציפים משקה BARISTA שיבולת שועל במקציף חלב עד לקבלת קצף עשיר ויציב
-
03.
מוזגים את המשקה המוקצף לכוס עם התיון ומערבבים
-
04.
מוסיפים את הקצפת, מקשטים ברוטב קרמל מלוח ומגישים מיד
-
05.
בתאבון!