פול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים
מחפשים תוספת חגיגית לשולחן החג? סידרנו לכם מתכון מצוין לפול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים שיעשיר כל ארוחה
פרווה
סוג מתכון
40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 5 מנות:
- 1 שקית פול ירוק ללא קליפה "סנפרוסט"
- 5 עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
- 5 שיני שום פרוסות
- 4 כפות עלי בזיליקום קצוצים
- 1 עגבנייה קצוצה
- 5 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל
- 1/2 כף כמון
- מים לכיסוי
- 100 גרם צנוברים קלויים
כותרת 2
- 100 גרם צנוברים קלויים
הוראות הכנה:
שלב הרוטב
-
01.
ורם איפסום דולור סיט אמט
-
02.
ורם איפסום דולור סיט אמט
-
03.
ורם איפסום דולור סיט אמטורם איפסום דולור סיט אמטורם איפסום דולור סיט אמט
-
04.
ורם איפסום דולור סיט אמטורם איפסום דולור סיט אמט
שלב הבצק
-
01.
ורם איפסום דולור סיט אמט
-
02.
ורם איפסום דולור סיט אמטורם איפסום דולור סיט אמט
-
03.
ורם איפסום דולור סיט אמטורם איפסום דולור סיט אמט