פול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים

מחפשים תוספת חגיגית לשולחן החג? סידרנו לכם מתכון מצוין לפול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים שיעשיר כל ארוחה

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 5 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:
  • 1 שקית פול ירוק ללא קליפה "סנפרוסט"
  • 5 עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
  • 5 שיני שום פרוסות
  • 4 כפות עלי בזיליקום קצוצים
  • 1 עגבנייה קצוצה
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • 1/2 כף כמון
  • מים לכיסוי
  • 100 גרם צנוברים קלויים
כותרת 2
  • 100 גרם צנוברים קלויים

הוראות הכנה:

שלב הרוטב

  • 01.

    ורם איפסום דולור סיט אמט

  • 02.

    ורם איפסום דולור סיט אמט

  • 03.

    ורם איפסום דולור סיט אמטורם איפסום דולור סיט אמטורם איפסום דולור סיט אמט

  • 04.

    ורם איפסום דולור סיט אמטורם איפסום דולור סיט אמט

שלב הבצק

  • 01.

    ורם איפסום דולור סיט אמט

  • 02.

    ורם איפסום דולור סיט אמטורם איפסום דולור סיט אמט

  • 03.

    ורם איפסום דולור סיט אמטורם איפסום דולור סיט אמט

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.