שקשוקה מטבוחה ופתיתי מוצרלה
את השקשוקה הזאת אתם פשוט חייבים לנסות: ציון ברוך לקח את המטבוחה האהובה, והפך אותה לשקשוקה עשירה עם פתיתי מוצרלה. הכי קל, הכי פשוט, הכי טעים!
חלבי
סוג מתכון
40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: דניאל שכטר
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 4-5 מנות:
גודל תבנית: מחבת רחבה ועמוקה
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת רחבה מניחים שמן זית, שום ופלפל חריף. מטגנים כחצי דקה ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, התבלינים ורסק העגבניות.
-
02.
מבשלים על להבה נמוכה כ- 15 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים ביצים ומבשלים עד לדרגת העשייה המועדפת עליכם.
-
04.
מפזרים מעל השקשוקה את פתיתי המוצרלה, מכסים למספר דקות על מנת שתימס, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.