שקשוקה מטבוחה ופתיתי מוצרלה | השף הלבן

שקשוקה מטבוחה ופתיתי מוצרלה

את השקשוקה הזאת אתם פשוט חייבים לנסות: ציון ברוך לקח את המטבוחה האהובה, והפך אותה לשקשוקה עשירה עם פתיתי מוצרלה. הכי קל, הכי פשוט, הכי טעים!

מאת: ציון ברוך
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
שקשוקה מטבוחה ופתיתי מוצרלה
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4-5 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: מחבת רחבה ועמוקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת רחבה מניחים שמן זית, שום ופלפל חריף. מטגנים כחצי דקה ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, התבלינים ורסק העגבניות.

  • 02.

    מבשלים על להבה נמוכה כ- 15 דקות.

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 03.

    מוסיפים ביצים ומבשלים עד לדרגת העשייה המועדפת עליכם.

  • 04.

    מפזרים מעל השקשוקה את פתיתי המוצרלה, מכסים למספר דקות על מנת שתימס, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.