מתכון עוגת תפוחים עם קצפת | השף הלבן

עוגת תפוחים עם קצפת

מתכון לעוגת תפוחים בחושה וקלה להכנה שתוכלו לשדרג בקלות עם קצפת וניל מעל

מאת: שירן סבג
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת תפוחים

המרכיבים ל תבנית מלבנית 38X25 ס"מ:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    לוקחים את קוביות התפוחים ביחד עם הסוכר ומערבבים אותם, טורפים את הביצים והסוכר ומוספים את שאר המצרכים.

  • 02.

    מכוונים את התנור לכוון לחום בינוני של 180 מעלות ולהכניס את העוגה לתנור ל-45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא נקי. קצפת מעל העוגה - לא חובה, אבל מאוד מומלץ:

    טיימר מופעל

    00:45:00
  • 03.

    מקציפים את הקצפת הצמחית של השף הלבן עם חצי כוס סוכר, נותנים לעוגה להתקרר ומורחים עליה את הקצפת.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.