עוגת תפוחים עם קצפת
מתכון לעוגת תפוחים בחושה וקלה להכנה שתוכלו לשדרג בקלות עם קצפת וניל מעל
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל תבנית מלבנית 38X25 ס"מ:
הוראות הכנה:
-
01.
לוקחים את קוביות התפוחים ביחד עם הסוכר ומערבבים אותם, טורפים את הביצים והסוכר ומוספים את שאר המצרכים.
-
02.
מכוונים את התנור לכוון לחום בינוני של 180 מעלות ולהכניס את העוגה לתנור ל-45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא נקי. קצפת מעל העוגה - לא חובה, אבל מאוד מומלץ:
טיימר מופעל
-
03.
מקציפים את הקצפת הצמחית של השף הלבן עם חצי כוס סוכר, נותנים לעוגה להתקרר ומורחים עליה את הקצפת.