לזנית גבינות מהירת הכנה
לזניה חלבית פשוטה וטעימה!
חלבי
סוג מתכון
40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל תבנית מלבנית בגודל 23/33 ס"מ:
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את חומרי הרוטב. מערבבים בנפרד את הקוטג' והביצים לתערובת אחידה
-
02.
מרכיבים את הלזניה: משמנים תבנית בינונית ומניחים שכבה אחת של עלי לזניה, מעליה שופכים חצי מכמות הרוטב ומכסים בעוד שכבה של עלי לזניה. לאחר מכן מפזרים את קוביות הגבינה המלוחה ומניחים שכבה נוספת של עלי לזניה. יוצקים את תערובת הקוטג', מניחים את השכבה האחרונה של עלי הבצק פסטה ויוצקים את החצי השני של הרוטב. ניתן לפזר גבינה צהובה מגורדת מעל הרוטב
-
03.
מכניסים את התבנית לתנור למשך שעה על חום בינוני