מתכון לזנית גבינות מהירת הכנה | השף הלבן

לזנית גבינות מהירת הכנה

לזניה חלבית פשוטה וטעימה!

מאת: השף הלבן
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
לזנית גבינות מהירת הכנה

המרכיבים ל תבנית מלבנית בגודל 23/33 ס"מ:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את חומרי הרוטב. מערבבים בנפרד את הקוטג' והביצים לתערובת אחידה

  • 02.

    מרכיבים את הלזניה: משמנים תבנית בינונית ומניחים שכבה אחת של עלי לזניה, מעליה שופכים חצי מכמות הרוטב ומכסים בעוד שכבה של עלי לזניה. לאחר מכן מפזרים את קוביות הגבינה המלוחה ומניחים שכבה נוספת של עלי לזניה. יוצקים את תערובת הקוטג', מניחים את השכבה האחרונה של עלי הבצק פסטה ויוצקים את החצי השני של הרוטב. ניתן לפזר גבינה צהובה מגורדת מעל הרוטב

  • 03.

    מכניסים את התבנית לתנור למשך שעה על חום בינוני

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.