עוגיות אגוזי לוז ושוקולד לפסח
עוגיות נימוחות וכשרות לפסח הנאפות מבלילת שוקולד, מרציפן, אגוזי לוז, שקדים וקוקוס
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 30 יחידות:
הוראות הכנה:
-
01.
במיקסר עם וו גיטרה לערבב את כל החומרים היבשים, להוסיף ביצים ומים לערבב עוד עד לאיחודהחומרים.
-
02.
בידיים רטובות ליצור כדורים או אצבעות קטנות להניח בתבנית אפיה מרופדת בניר אפייה.
-
03.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דק` עד להזהבה. לשים לב לא לייבש את העוגיותכי אז תאבד העסיסיות לצנן היטב.
-
04.
להמיס במיקרוגל שוקולד ושמן, לערבב היטב ולטבול את העוגיות בשוקולד המומס.