תבשיל בקר עם ערמונים – מתכון למנה עקרית עם טוויסט | השף הלבן

תבשיל בקר עם ערמונים

תבשיל בקר עם טוויסט מפתיע. מתאים לאירוח כמנה עיקרית

מאת: השף אבי שליסל
בשרי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
תבשיל בקר עם ערמונים

המרכיבים ל 6-4 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה: 

  • 02.

    מחממים סיר רחב וצורבים את הבשר היטב בשמן. מוציאים ומניחים בצד

  • 03.

    באותו הסיר מטגנים קלות את הבצל, מוסיפים את הגזר ומערבבים. מוסיפים את אבקת המרק מערבבים ויוצקים את המים והיין. מביאים לרתיחה ומוסיפים את קוביות הבשר. מבשלים כשעה וחצי ומוסיפים את הערמונים .

  • 04.

    מבשלים חצי שעה נוספת מתבלים במלח פלפל .

  • 05.

    מגישים כאשר הבשר מוכן בתוספת אורז או פירה תפוחי אדמה ובטטה.  

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.