עוגת מוס פיסטוק ושוקולד לבן
עוגה קלילה במתיקות מעודנת ששווה כל ביס
חלבי
סוג מתכון
40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 12 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים ג'לטין עם חלב ומניחים בצד.
-
02.
ממיסים שוקולד לבן ומערבבים עם 250 גרם שמנת מתוקה עד לקבלת תערובת חלקה, ממיסים ג'לטין למשך 10 שניות במיקרוגל ומוסיפים לתערובת השוקולד.
-
03.
מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה עם מוס פיסטוק עד לקבלת קצפת רכה, מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים יחד היטב. .4ממלאים תבנית סיליקון "סטלה", ממלאים 8 כדורים בתבנית סיליקון ומקפיאים למשך לילה.
-
04.
מוציאים את העוגה מהתבנית, מניחים את הכדורים מעל,מחזירים למקפיא ומוציאים כעד רבע שעה לפני הגשה.