מתכון עוגת ביסקוויטים אישית | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים אישית

מהממת וטעימה: עוגה המורכבת מערימת עוגיות ושמנת בציפוי שוקולד ושברי שקדים

מאת: אתי אמר-אסייג
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים אישית

המרכיבים ל מנה אישית:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים יחד שמנת מתוקה, גבינת שמנת וסוכר עד תערובת יציבה.

  • 02.

    טובלים כל עוגייה בקצת חלב. מורחים כף של קצפת בצד אחד של כל עוגייה ועורמים אותן אחת על השניה. בסיום, מניחים אותן על נייר אפיה במאוזן.

  • 03.

    מצפים את כל השורה עם הקצפת.

  • 04.

    מקפיאים לפחות שעתיים עד לילה שלם.

  • 05.

    מכינים את ציפוי השוקולד: יוצקים שמנת בסיר בינוני. מביאים לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים שוקולד קצוץ.

  • 06.

    מניחים בצד לכמה דקות, ולאחר מכן מערבבים עד שנמס השוקולד ונהיה אחיד וחלק ללא גושים.

  • 07.

    מניחים את העוגה על הרשת, ויוצקים את השוקולד על העוגה עד שהיא מכוסה לחלוטין. מפזרים שקדים קצוצים, ומקפיאים שוב עד להגשה.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.