מתכון טורט אגוזים לפסח | השף הלבן

טורט אגוזים לפסח

ללא תחליפים ומאמצים – מתכון קליל לעוגת טורט אגוזים כשרה לפסח! העוגה האולטימטיבית לחג הקרוב

מאת: אסנת טויטו
40 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
טורט אגוזים לפסח

המרכיבים ל 20:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    להקציף את 6 הביצים וכוס הסוכר לקצף יציב (כל הביצה, צהוב ולבן). בגלל שמקציפים את כל הביצים ללא הפרדה להקציף מעט יותר זמן (במיקסר מקצועי זה לוקח 5-7 דקות).

    טיימר מופעל

    00:07:00
  • 02.

     בקערה לערבב את הקמח תופח, קמח תפוחי האדמה, שוקולית, נס קפה והאגוזים.

  • 03.

    לערבב בעדינות ולסירוגין לשפוך לתוך הקצף את השמן, מיץ התפוזים ואת תערובת האגוזים עד לבלילה אחידה. 

  • 04.

    לצקת הבלילה לתבנית אלומיניום גדולה(חד פעמית) משומנת ולאפות כשעה בחום 180 מעלות. יש לצנן מעט לפני חיתוך העוגה, אם תצליחו להתאפק ולא לתת ביס איך שהיא יוצאת מהתנור.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.