עוגת גבינה פירורים פתי בר בטעם הטוב והמוכר | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה פירורים פתי בר בטעם הטוב והמוכר

עוגת גבינה קלאסית בטעם המוכר, מתאימה מאוד לארוחת חג בשבועות

מאת: שירן סבג
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה פירורים פתי בר בטעם הטוב והמוכר

המרכיבים ל 20:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה (בסיס העוגה):

  • 02.

    ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים סוכר ופתי בר אסם.

  • 03.

    מערבבים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה ומצננים לטמפרטורת החדר.

  • 04.

    מחממים בסיר את החלב ומסירים מהאש רגע לפני שהוא רותח. יוצקים לסיר החלב את תערובת החמאה והפתי בר ומערבבים.

  • 05.

    יוצקים לתבנית כך שייווצר בסיס עוגה אחיד. הכנתמילוי הגבינה :

  • 06.

    מניחים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה והסוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת רכה.

  • 07.

    יוצקים לקערת הקצפת את הגבינה הלבנה, גרידת התפוז ואבקת פודינג הווניל, וממשיכים להקציף במהירות בינונית עד לקבלת קצפת יציבה.

  • 08.

    יוצקים את מילוי הגבינה מעל לבסיס העוגה ומשטחים.

  • 09.

    נותנים לעוגה לנוח במקרר לשעתיים ומגישים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.