מתכון חטיף אישי של קישוא צלוי מגולגל בגבינות לשבועות | השף הלבן

חטיף אישי של קישוא צלוי מגולגל בגבינות לשבועות

חטיף אישי של קישוא צלוי מגולגל בגבינות לשבועות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
חטיף אישי של קישוא צלוי מגולגל בגבינות לשבועות

המרכיבים ל 4 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    חותכים את קצוות הקישואים.

  • 03.

    פורסים לפרוסות את הקישואים עם קולפן ירקות חד-לפרוסות דקות ,ישרות ואחידות בעובי השוליים וברוחבן.

  • 04.

    מחממים במחבת טפלון מעט שמן לחום בינוני.

  • 05.

    מטגנים את פרוסות הקישואים משני הצדדים לחצי דקה עד להזהבה וריכוך ומעבירים לנייר סופג.

  • 06.

    מערבבים את שאר המרכיבים למעט הקישואים בקערית בינונית.

  • 07.

    מניחים קישוא מעל קרש עבודה - בקצה מניחים כפית שטוחה של מילוי ומגלגלים בדחיסה קלה.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.