חטיף אישי של קישוא צלוי מגולגל בגבינות לשבועות
חטיף אישי של קישוא צלוי מגולגל בגבינות לשבועות
חלבי
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
בינוני
רמת מיומנות
המרכיבים ל 4 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
חותכים את קצוות הקישואים.
-
03.
פורסים לפרוסות את הקישואים עם קולפן ירקות חד-לפרוסות דקות ,ישרות ואחידות בעובי השוליים וברוחבן.
-
04.
מחממים במחבת טפלון מעט שמן לחום בינוני.
-
05.
מטגנים את פרוסות הקישואים משני הצדדים לחצי דקה עד להזהבה וריכוך ומעבירים לנייר סופג.
-
06.
מערבבים את שאר המרכיבים למעט הקישואים בקערית בינונית.
-
07.
מניחים קישוא מעל קרש עבודה - בקצה מניחים כפית שטוחה של מילוי ומגלגלים בדחיסה קלה.