מתכון עוגת שכבות טירמיסו | השף הלבן

עוגת שכבות טירמיסו

מתכון קל להכנה של קינוח השכבות האיטלקי והאהוב – עשיר בשמנת וגבינה ולא דורש אפייה.

מאת: מירי אביב
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת טירמיסו

המרכיבים ל כ-15 מנות/תבנית 26:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את מצרכי הבסיס, משטחים בתבנית ומקפיאים.

  • 02.

    לקרם: מקציפים שמנת, חלב, אינסטנט, תמצית וניל וסוכר. מנמיכיםאת מהירות המיקסר ומוסיפים את הגבינות.

  • 03.

    מעבירים מחצית מקרם הגבינה על הבסיס.

  • 04.

    טובלים את הבישקוטים בנס קפה ומניחים על שכבת הגבינה.יוצרים שכבה של בישקוטים, ומעליה מוסיפים את המחצית השניה של קרם הגבינה.

  • 05.

    מקררים 24 שעות. לפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו או נוגט.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.