תוספות למנה העיקרית - כל המתכונים | השף הלבן

תוספות

לפעמים תוספת טובה הופכת לאירוע המרכזי בארוחה. השף הלבן אסף עבורכם את המתכונים הטעימים והמיוחדים ביותר למנות התוספת שאתם חייבים להכין!

מתכונים תוספות

406 מתכונים
תפוחי אדמה ממולאים בפטריות ופטה של תומר אומנסקי

תפוחי אדמה ממולאים בפטריות ופטה של תומר אומנסקי

גראטן טריו ירקות שורש ברוטב שמנת פסטו של רון יוחננוב

הגראטן שלא תוכלו לעמוד בפניו - גרסה צבעונית מיוחדת עם שמנת לבישול 10% של השף הלבן. אתם חייבים לנסות!

ניוקי טריקולור ברוטב שמנת ופרמז'ן של תומר אומנסקי

לכבוד החג הכי צבעוני שיש - פורים, תומר אומנסקי בחר להכין ניוקי תפוחי אדמה בשלושה צבעים. את המנה עוטף רוטב שמנת פרמזן עשיר ומפנק.

מאפה כרובית וגבינות של תומר אומנסקי

המנה הזו תגנוב את ההצגה בכל ארוחה. תומר אומנסקי עם כרובית וולינגטון במילוי גבינות שאתם חייבים להכין.

תפוח אדמה מדורה ברוטב ארבע גבינות

מכירים את תפוחי האדמה האלה שאתם מוציאים ממדורה וטורפים? אפשר להכין אותם גם בבית, ואפשר גם להפוך אותם למנה של ממש עם רוטב שלוש גבינות עשיר וסמיך.
ראפ ירקות ועמק

ראפ ירקות ועמק

שילוב נפלא של ירקות צבעוניים וקראנצ'יים עם הגבינה הטעימה.

תפוח אדמה מוקרם ברוטב שמנת ופטריות

מתכון חלבי מושלם לאירוח - תפוח אדמה מוקרם ברוטב שמנת פטריות עם גבינה צהובה מגורדת. מתכון קל להכנה שהולך מצוין עם מנת סלט או פסטה! מחפשים מה להכין כתוספת לארוחת ערב משפחתית או לאירוח חגיגי? התשובה היא תמיד - תפוח אדמה מוקרם. מנה כל כך קלה להכנה ועם זאת כל כך טעימה, שמקבלת באהבה תוספות ותמיד מתחסלת עד הטיפה האחרונה. איך מכינים תפוחי אדמה מוקרמים ברוטב שמנת פטריות שכולם ישמחו לאכול? לפניכם מתכון מצוין וקל שכדאי לנסות.

מקלובה גבינות ותפו״א

מנה כשרה לפסח ומושלמת לכל המשפחה – מקלובה עם מלית של גבינה לבנה שעושה את ההבדל.

פוטטוס פרמזן קריספיים

מה קורה כשמשלבים את הלהיט מהטיקטוק עם פתיתי הפרמזן של השף הלבן? מקבלים את תפוח האדמה הטעים ביותר שעוד לא אכלתם.

גראטן תפוחי אדמה של עדי קלינגהופר

יש הרבה דרכים להכין תפוח אדמה, אבל המתכון של עדי קלינגהופר לגראטן מהיר היא כנראה הדרך המגרה ביותר שראינו.

ריזוטו פתיתים עם טריו גבינות

תשכחו מכל מה שחשבתם על ריזוטו: רחלי קרוט לקחה את המנה האהובה מהמסעדות, והכינה אותה עם פתיתים ופתיתי טריו שמשתלבים יחד למנה קרמית ומיוחדת
פול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים

פול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים

מחפשים תוספת חגיגית לשולחן החג? סידרנו לכם מתכון מצוין לפול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים שיעשיר כל ארוחה

קרוקט תפוח אדמה ופתיתי טריו

בואו ללמוד איך להכין את המתכון לקרוקט של אוהד לוי מהתכנית "המסעדה הבאה" ברשת 13! אצלנו במטבח הוא כבר הפך לקבוע

גלילות חצילים ופרמזן

המתכון הקלאסי של גלילות חצילים ממולאות בגבינות בגרסה משודרגת עם פתיתי פרמזן! גבינת הפרמזן מכניסה טעם עמוק ומיוחד שמקפיץ את המנה

כרובית מוקרמת בבשמל גאודה

כרובית כזאת – עדיין לא ניסיתם! מתכון מעולה לכרובית מוקרמת ברוטב בשמל עשיר עם גבינת גאודה שמוסיפה טעם מיוחד שלא ניתן לעמוד בפניו

מניפות תפוחי אדמה מוקרמות

מתכון קל ומהיר למניפות תפוחי אדמה יפהפיות עם הקרמה של גבינת גאודה. פתרון מצוין לארוחת הערב המשפחתית

גראטן אספרגוס

לקחנו את הגראטן הקלאסי והאהוב והחלפנו בו את תפוחי האדמה – לאספרגוס. מתכון מפתיע וקליל עם הירק המיוחד שישדרג לכם את תפריט האירוח

גראטן כרוב סגול

הלהיט הקולינרי הגיע גם אלינו! קבלו את הגרסה שלנו לגראטן כרוב עם כרוב סגול ורוטב בשמל טעים ועשיר שמכינים עם שמנת

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.